Κυριακή, Μαρτίου 30, 2008

Μα γιατί;



boomp3.com

Γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να περπατήσω ίσια;
Γιατί θέλω συνέχεια κάτι που δεν μπορώ να έχω;
Γιατί ψάχνω πάντα την εύκολη λυση;
Γιατί ο πρωινός καφες δεν φτιάχνεται μόνος του;
Γιατί τα ρουχα πρέπει να σιδερώνονται και τα πιάτα να πλένονται;
Γιατί τα κινητά δεν έχουν ποτέ μπαταρία οταν τα χρειάζεσαι;
Γιατί ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι παντα μεγάλος;
Γιατί το σπίτι είναι συνέχεια ακατάστατο;
Γιατί στις ταινίες όλοι ξυπνούν φρέσκοι το πρωί;
Γιατί έχει πάλι επανάληψη το ντόλτσε βίτα;
Γιατί όλοι οι ωραίοι είναι πιασμένοι;
Γιατί οι κακοί είναι περισσότεροι από τους καλούς;
Γιατί τα πιο πολλά όνειρα είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν;
Γιατι όλοι θέλουμε να ξέρουμε το γιατί;

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2008

Κοινωνικό μήνυμα.

Μόνο πονηρά μυαλά υπάρχουν και όχι πονηρές εικόνες σύμφωνα με αυτό το βιντεάκι..

Άραγε να ισχύει το ''πραγματική ιστορία'' ;

Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2008

Σάββατο, Μαρτίου 22, 2008

Τι σου είναι οι γείτονες τελικά ε ;




Λοιπόν ακούστε τι μου συμβαίνει τα τελευταία 2 χρόνια…
Σαν φοιτήτρια κ εγώ μένω σε μια πολυκατοικία και σαν φοιτήτρια παλι,εχω τα δικα μου ωράρια…Δυστυχώς όμως οι γείτονες μου δε συμφωνούν και πολύ με αυτό… Εντάξει αρχικά να το παραδεχτώ δεν έκανα και πολύ ησυχία,και αυτό το ‘ΣΣΣσσσσσσσ…..’ είχε γίνει γνωστό μέχρι και γραφικό μπορώ να πώ…Ε μετά το κατάλαβα και πραγματικά (να κάνω και τον σταυρό μου!) δεν έκανα καθόλου φασαρία!!!!Αλλά το ‘σουτ’, ‘σουτ’ έμεινε!!!!!! Μια μέρα λοιπόν, εκεί που έβλεπα ήσυχα ήσυχα τηλεορασίτσα ακούω ένα ξαφνικό ‘ΣΣΣσσσσσ….’ Βγαίνω στο μπαλκόνι να δω τι έγινε και βλέπω τη διπλανή να ρίχνει νερό στο μπαλκόνι της, «τι έγινε;» την ρωτάω, «καλα πιο σιγά δε μπορείς να δείς τηλεόραση;Ξέρεις πως ακούγεται από δω;;; Αμαν πια!!!» Εν τω μεταξύ και ήταν απόγευμα και αυτή δεν κοιμοταν να πω ενοχλήθηκε…και συνεχίζει: «Εδώ είναι πολυκατοικία,δε μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις!!!» ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ !!!!
Άλλο ένα τέτοιο γελοίο σκηνικό έγινε πρόσφατα,όταν ένα βράδυ γύριζα με δυο φίλες μου από ρεμπετάδικο.Ανεβαίνουμε λοιπόν σπίτι σιγά σιγά να μην ενοχλήσουμε μπαίνουμε μέσα και καθήσαμε να βγάλουμε τα παπούτσια μας,ε δεν προλάβαμε να πουμε μια λέξη και ακούμε τη φοβερή ατάκα: «Ρε Ιωάννα,τι πράγματα είναι αυτά τέτοια ώρα!!!Θα το πω στον πατέρα σου!!!!» χαχαχαχαχα…!!!!Πείτε μου βρε παιδιά σας παρακαλώ,πόσο στριμμένος (για να μην πω χαζός) μπορεί να είναι ο κόσμος!!!!
Δε μπορεί και σε σας συμβαίνουν καθημερινα τέτοια περίεργα σκηνικα ε;;!!!Σίγουρα!!!!Πάντως οφείλω να πω ένα ευχαριστώ, στους λατρεμένους μου γείτονες για κάποιες πραγματικά τραγελαφικές καταστάσεις που μου έχουν χαρίσει!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!
Και έτσι λοιπόν συνεχίζεται η καθημερινότητά μας!Παμε γι άλλα….

Πάμε Nevis σε μια ρόδα.



Κάνω συχνά βόλτες στο google earth, το βλέπω σαν σύντομες διακοπές και αφήνω τη φαντασία μου να φτάσει σε τόπους, που η τσέπη μου δεν φτάνει να με πάει.. Συνήθως ζηλεύω πάρα πολύ αυτούς που πάνε σε όλα αυτά τα μέρη. Τα αγαπημένα μου είναι τα μικρά εξωτικά και ερημικά νησάκια. Από όλη αυτή την φωτογραφική περιήγηση ανά τον κόσμο βρήκα ένα νησί κάπου στα δυτικά του Ατλαντικού Ωκεανού, το Saint Kitts & Nevis. Νομίζω ότι θα ταίριαζα σε ένα μέρος που έχει για προστάτη άγιο, τον άγιο του κιτς
Τόσο για το αστείο όνομα, όσο και για τις υπέροχες φωτογραφίες που έχω δει θα ήθελα πολύ να ταξιδέψω μέχρι εκείνη την άκρη του Ατλαντικού, να ξαπλώσω σε κάποια παραλία, να μαυρίσω και να μείνω έτσι πάντα. Και όσο πλησιάζουν οι διακοπές το θέλω όλο και πιο πολύ..

Να και κάποιοι στίχοι από το hit της εποχής λίγο αλλαγμένοι:
-Θάνο είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει.
Αν τελικά πάμε στο Nevis, τότε πάρε τα δικά σου λεφτά απ΄το σπίτι.
Αφιερωμένο στο Θάνο που μου έχει υποσχεθεί ένα ταξίδι.

Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2008

Μύρισε ...Άνοιξη!

Ήρθε και επίσημα πλέον η Άνοιξη. Το google βέβαια με ενημέρωσε, γιατί δεν νομίζω να το έπαιρνα είδηση από μόνη μου. Και voila... Άνοιξη. Τα λουλουδάκια ανθίζουν, οι πεταλουδίτσες τριγυρίζουν, οι μελισσούλες ζουζουνίζουν, όλες δηλαδή οι ορμόνες της φύσης χτυπούν κόκκινο.
Ας ξαπλώσουμε όλοι στο γρασίδι με μποέμικη διάθεση και ας απολαύσουμε τον αναζωογονητικό ανοιξιάτικο ήλιο.


Όμως η Άνοιξη δεν έχει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις. Υπάρχουν και κάποια μικρά ζητήματα που σου βγάζουν ξινό όλο το προηγούμενο ανάλαφρο και δροσερό κλίμα.
Φυσικά, αναφέρομαι στα κάθε λογής ζουζούνια και μαμούνια που καταλαμβάνουν κάθε σπίτι και ξετρυπώνουν από κάθε σιφόνι. Υπάρχει όμως λυση..
Εμπρός λαέ, αντιστάσου και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Όλοι στην πορεία που διοργανώνει ο Σ.Σ.Τ.ΤΩ.(Σύλλογος Σκότωσέ Το ΤΩρα).
Για έναν κόσμο απαλλαγμένο από σιχαμερά ζωύφια.

Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2008

Καλημέρα, Καλησπέρα και το βράδυ Καληνύχτα.





Καλησπερίζω την πρώτη ανάρτηση στο blog και τρέχω να βρω μια σαμπάνια(από αυτές τις φθηνές του σούπερ μάρκετ) να την σπάσω πάνω στην οθόνη του υπολογιστή για τα καλορίζικα.
Καλορίζικο λοιπόν. -Ευχαριστώ. Υπόσχομαι να είμαι συνεπής στο blog με βαρυσήμαντες και σημαίνουσες αναρτήσεις.. Άλλωστε στο internet τριγυρνώ όλη σχεδόν τη μέρα ενίοτε και τη νύχτα.
Το blog δεν θα έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο, που σημαίνει πως θα γράφω και θα ανεβάζω ό,τι μου έρχεται στο μυαλό(...)Αυτό είναι το καλό με το moderating! Σχόλια(ip που σκέφτονται και γράφουν) θα υπάρχουν για να με επευφημούν αλλά και να με κράζουν..
Το η μπουρμπουλήθρα είναι γάτα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στη γάτα μου τη μπουρμπουλήθρα, το μοναδικό στο σύμπαν γατί με ιδιότητες σκυλιού. Αχ, ρε μπουρμπουλήθρα μέχρι και url στο internet έγινες.. τόσο διάσημη.
Χαιρετίσματα σε όλο τον διαδικτυακό κόσμο και καλή αρχή blog μου.