Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2008

Καλημέρα, Καλησπέρα και το βράδυ Καληνύχτα.

Καλησπερίζω την πρώτη ανάρτηση στο blog και τρέχω να βρω μια σαμπάνια(από αυτές τις φθηνές του σούπερ μάρκετ) να την σπάσω πάνω στην οθόνη του υπολογιστή για τα καλορίζικα.
Καλορίζικο λοιπόν. -Ευχαριστώ. Υπόσχομαι να είμαι συνεπής στο blog με βαρυσήμαντες και σημαίνουσες αναρτήσεις.. Άλλωστε στο internet τριγυρνώ όλη σχεδόν τη μέρα ενίοτε και τη νύχτα.
Το blog δεν θα έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο, που σημαίνει πως θα γράφω και θα ανεβάζω ό,τι μου έρχεται στο μυαλό(...)Αυτό είναι το καλό με το moderating! Σχόλια(ip που σκέφτονται και γράφουν) θα υπάρχουν για να με επευφημούν αλλά και να με κράζουν..
Το η μπουρμπουλήθρα είναι γάτα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στη γάτα μου τη μπουρμπουλήθρα, το μοναδικό στο σύμπαν γατί με ιδιότητες σκυλιού. Αχ, ρε μπουρμπουλήθρα μέχρι και url στο internet έγινες.. τόσο διάσημη.
Χαιρετίσματα σε όλο τον διαδικτυακό κόσμο και καλή αρχή blog μου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατσαριδα-ποδαρικο said...
Καλως σε ξαναβρισκουμε, κλατς! ;-)

Μπουρμπουλήθρα είπε...

καλως σε ξαναβρηκα κατσαριδα..
Να ερχεσαι συχνα..

koulpa είπε...

xaxa μποθρμπουλήθρα.. καταπληκτικό:):)
αχ και τι φάτσα είναι αυτή στη φωτόγρφία;:):)
με το δεξί (κλικ;) και καλορίζικο..:):)
Την καλησπέρα μου:):)

apple130674 είπε...

sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片