Σάββατο, Μαρτίου 22, 2008

Πάμε Nevis σε μια ρόδα.Κάνω συχνά βόλτες στο google earth, το βλέπω σαν σύντομες διακοπές και αφήνω τη φαντασία μου να φτάσει σε τόπους, που η τσέπη μου δεν φτάνει να με πάει.. Συνήθως ζηλεύω πάρα πολύ αυτούς που πάνε σε όλα αυτά τα μέρη. Τα αγαπημένα μου είναι τα μικρά εξωτικά και ερημικά νησάκια. Από όλη αυτή την φωτογραφική περιήγηση ανά τον κόσμο βρήκα ένα νησί κάπου στα δυτικά του Ατλαντικού Ωκεανού, το Saint Kitts & Nevis. Νομίζω ότι θα ταίριαζα σε ένα μέρος που έχει για προστάτη άγιο, τον άγιο του κιτς
Τόσο για το αστείο όνομα, όσο και για τις υπέροχες φωτογραφίες που έχω δει θα ήθελα πολύ να ταξιδέψω μέχρι εκείνη την άκρη του Ατλαντικού, να ξαπλώσω σε κάποια παραλία, να μαυρίσω και να μείνω έτσι πάντα. Και όσο πλησιάζουν οι διακοπές το θέλω όλο και πιο πολύ..

Να και κάποιοι στίχοι από το hit της εποχής λίγο αλλαγμένοι:
-Θάνο είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει.
Αν τελικά πάμε στο Nevis, τότε πάρε τα δικά σου λεφτά απ΄το σπίτι.
Αφιερωμένο στο Θάνο που μου έχει υποσχεθεί ένα ταξίδι.

3 σχόλια:

Ευτυχία είπε...

καλημέρα,κάνω μια καινουργια απόπειρα να σου γραψω ελπίζοντας αυτη τη φορά η απόπειρά μου να ειναι πιο επιτυχής..
Οι φωτογραφίες του νησιου,ασφαλως είναι πολύ όμορφες,άλλωστε φωτογρασφίες με θάλασσα και βλάστηση δεν μπορεί παρά να είναι όμορφες.
Πιστευω,βέβαια,οτι στην Ελλάδα έχουμε τόσες υπέροχες παραλίες που είναι σχεδον αμαρτία να ζηλεύεις άλλες :-)
Το όνομα είναι αστείο βεβαια και το συνέδεσες εύστοχα μ'ενα πολυ δημοφιλες τραγουδι της εποχης που προσωπικά θεωρω ότι ταιριαζει με το όνομα του νησιου!
Μου αρέσουν πολυ τραγούδια της Πρωτοψάλτη,όμως το συγκεκριμένο για κάποιον αδιόρατο λόγο μου σπαει τα νευρα..
Τέλος ,δεν υπήρχε περίπτωση να μην λκάνω αναφορά στο γατάκι της φωτογραφίας που είναι τέλειο!

koulpa είπε...

χαχα εμένα πάλι δε μου άρεσε η ασάφια του τραγουδιού την πρώτη φορά που το άκουσα.. αλλά όσο καλοκαιριάζει και με τις επαναλήψεις όλο περισσότερο μου αρέσει..:):)
..καλέ μη τον τρομάζετε το θανάση και πάρει τους δρόμους σαν το Θουβου.. κάτι πιο κοντινό θα είχε στο μυαλό του:):)
Την καλησπέρα μου:):)

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色